Nicorette Fruktmint Medicinskt nikotintuggummi, 2 mg, 30 st

  • 66 kr

Nicorette tillhör en grupp läkemedel som används för att hjälpa dig att sluta röka.Nikotinet i Nicorette lindrar nikotinbegär och abstinensbesvär när du slutar

I lager.
Leverantör: Nicorette
Dela

Nicorette tillhör en grupp läkemedel som används för att hjälpa dig att sluta röka.

Nikotinet i Nicorette lindrar nikotinbegär och abstinensbesvär när du slutar röka och motverkar därigenom återfall till rökning hos rökare som är motiverade att sluta eller för att underlätta rökreduktion hos rökare som inte kan eller är ovilliga att sluta röka.

När kroppen plötsligt inte längre tillförs nikotin från tobak uppstår olika obehag som kallas abstinensbesvär. Användning av Nicorette tuggummin kan förhindra eller lindra sådana obehag och rökbegär genom att du fortsätter tillföra kroppen en liten mängd nikotin under en övergångsperiod.

När du tuggar Nicorette frisätts nikotin långsamt och tas upp i munhålan. Till skillnad från cigaretter innehåller Nicorette inte skadlig tjära och kolmonoxid.

Nicorette tuggummi ska helst användas tillsammans med ett rökavvänjningsprogram.

Råd och stöd ökar normalt chansen att lyckas med ditt rökstopp.


Klassificering: Receptfritt läkemedel

(Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning. Om du ammar, är gravid eller försöker bli gravid är det extra viktigt att du alltid läser i bipacksedeln om läkemedlet passar för dig. Detsamma gäller om du redan äter andra läkemedel.)

EAN:  7046260327603