EOS Shea Butter Lavender Hand Cream 74ml

  • 69 kr

Fukta och ge näring åt dina händer med EOS Shea Butter Lavender Hand Cream. Denna handkräm omsluter huden i en ultrakonditionerande behandling och lindrar torrh

I lager.
Dela

Fukta och ge näring åt dina händer med EOS Shea Butter Lavender Hand Cream. Denna handkräm omsluter huden i en ultrakonditionerande behandling och lindrar torrhet och obehag samtidigt som den ger en jämn finish.

Den vårdande formeln är berikad med en cocktail av fördelaktiga ingredienser som hjälper till att fylla på grova hudområden. Shea Oil mjukar upp den ojämna konsistensen av sprickor , vilket ger ett mer balanserat, glödande utseende. Antiinflammatoriskt sheasmör, känt för sina mjukgörande egenskaper, släpper ut ett släckande utbrott av fukt i händerna och återställer dem till ett bekvämt, hälsosamt utseende.

EOS-handkrämen har en rik, sammetslen konsistens och glider lätt och sjunker in snabbt för att förhindra att en fet eller klibbig rest bildas. Denna återfuktande handlotion lugnar och förhållanden, vilket ger upp till 24 timmars återfuktning för en lugn och silkeslen hud. Vegansk.