Filorga Scrub & Mask 55 ml

  • 459 kr

En dubbelverkande peeling och mask, som på ett skonsamt och effektivt sätt verkar exfolierande. Syresätter huden samt stimulerar cellförnyelsen genom NCEF och h

I lager.
Leverantör: Filorga
Dela

En dubbelverkande peeling och mask, som på ett skonsamt och effektivt sätt verkar exfolierande. Syresätter huden samt stimulerar cellförnyelsen genom NCEF och hyaluronsyra. Unik textur som omvandlas vid kontakt med huden.

Resultat: porerna har dragit ihop sig, hudens struktur blir finare och jämnare. Precis som om den syresatts på nytt andas huden med en ny lyster.

Steg 1: Peeling som förnyar huden. Massera försiktigt på rengjord hud: sfärer av perlit genomför en skonsam exfoliering av huden samtidigt som ett proteolytiskt enzym stimulerar peeling av huden så att den blir som helt ny.

Steg 2: Djupverkande anti-age-mask. När peelingen är genomförd, låt masken verka och känn hur texturen omvandlas till en aktivt vårdande mousse. Mikrobubblor av syre frigörs och gör att trött hud andas. När bubblorna försvunnit är det dags att skölja.

55 ml