Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation - 3

  • 559 kr

Girogio Armanis Luminous Silk Foundation har utvecklats med inspiration av det fina materialet silke och korrigerar, jämnar ut och förfinar din hudton, för en k

I lager.
Leverantör: Giorgio Armani
Dela

Girogio Armanis Luminous Silk Foundation har utvecklats med inspiration av det fina materialet silke och korrigerar, jämnar ut och förfinar din hudton, för en klar, strålande och felfri finish som framhäver och förbättrar din naturliga skönhet.

Denna ikoniska foundation är utvecklad med Micro-Fil-teknologi som skapar en produkt med lätt formula och mycket effektfulla pigment. Vår lätta foundation utan olja sveper sig sömlöst kring huden och ger uppbyggbar täckning från lätt till medium.

Luminous Silk Foundation passar alla hudtyper och hudtoner med ett utökat sortiment bestående av 40 nyanser framtagna för att ge perfekt lyster och en felfri hudton åt alla.

Skapa en komplett makeuprutin med produkter från Luminous Silk-serien: Grunda huden med Luminous Silk Hydrating Primer, dölj små skönhetsfel med Luminous Silk Concealer och förbättra lystern hos din hud med Fluid Sheer liquid highlighter.

30 ml