Urban Decay Naked Cherry Palette

  • 525 kr

Det här är det coolaste sättet att se bättre ut naken ... Urban Decays Naked Cherry Eyeshadow Palette har en sexig stil som är mer skarp än söt. Med sina 12 sär

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Leverantör: Urban Decay
Dela

Det här är det coolaste sättet att se bättre ut naken ... Urban Decays Naked Cherry Eyeshadow Palette har en sexig stil som är mer skarp än söt. Med sina 12 särskilt utvalda neutrala nyanser kommer denna palett med upphottade körsbärsnyanser ta fram dina hetaste, mest förföriska ögonlooker någonsin.

Den innehåller 12 helt nya, trendiga skuggor, mjuka matta nyanser och spännande metallics, allt från creme och skimrande roseguld till den mest intensiva svarta körsbärsnyansen. Vi är besatta av Bing – en djuplila matt nyans som är väldigt inne just nu. Vi kan inte heller få nog av Drunk Dial, en skimrande metallic bourgogne som tar dina sotiga looker till en helt ny nivå.

Seriös hållbarhet och skugga som inte smular eller mattas av är något man inte kompromissar med, så varje nyans är gjord av vår fantastiska formula som är lätt att tona in i huden och har en silkeslen textur och fyllig färg.

Den röda paletten är smyckad med en rad av körbär i metall och har en stor spegel och dubbelsidig borste – den ena änden med en precisionsapplikator och den andra med en borste för jämn applicering utan synliga övergångar. Oavsett om du är på kontoret, väntar på ett anslutande flyg eller gör dig iordning hemma i lägenheten adderar Naked Cherry det lilla extra med allt från kalla neutrala och sensuella skimrade nyanser till heta sotiga skuggor.

Nyanser som ingår:

Hot Spot (matt elfenbenscreme)

Caution (mjuk och neutral matt beige)

Bang Bang (skimrande rosa med guldskiftningar och regnbågsskimrande mikroglitter)

Feelz (mjuk och matt dammigt rosa)

Juicy (mjuk, varm persika)

Turn On (blek metallic med skimrande rosa)

Ambitious (metallicrosa koppar)

Bing (djup, matt mauve)

Devilish (rödaktig matt plommon)

Young Love (metallic tranbär)

Drunk Dial (djup metallic bourgogne)

Privacy (djup och matt brunaktig plommon)

Urban Decay is 100% cruelty-free. Urban Decay is beauty with an edge™."