Juicy Couture Oui Juicy Couture Edp

  • 599 kr

Oui Juicy Couture är en doft inspirerad av en ny generation Juicy Couture-kunder. Vi vill att dessa moderna kvinnor ska ge sig ut på en resa, upptäcka sig själv


I lager.
Leverantör: Juicy Couture
Dela

Oui Juicy Couture är en doft inspirerad av en ny generation Juicy Couture-kunder. Vi vill att dessa moderna kvinnor ska ge sig ut på en resa, upptäcka sig själva och sina unika personligheter när de bär den här doften. Det är en obekymrad, lycklig och lätt doft: den personifierar dagens Juicy Couture-tjej som med attityd, nyfikenhet och glädje tar för sig av livet. Välkommen att säga JA!

•Honorine Blanc, Firmenich

Glittrande och saftiga toppnoter

Doften öppnar upp med saftigt sprudlande noter av Waterlemon: en nostalgisk blandning av vattenmelon och citron som mjukas upp av açai, inspirerat av aktuella mattrender. De två noterna balanseras av söta färska päron som skapar en beroendeframkallande känsla.

Eleganta och blomdoftande hjärtnoter

Provokativ tuberos från Indien matchas med sofistikerade jasminblad och skimrande söt kaprifol i en bukett som strålar av lekfull femininitet – kärnan i Juicy Coutures DNA.

Komplex och träig bottennot

Glödande ambra matchas med förförisk mysk och unika träackord som ger doften en skarp finish som lyfter hela kompositionen..